Welkom op onze vernieuwde website!

Contact

Heeft u een vraag, opmerking of klacht? Neem dan contact met ons op, u kunt ons zowel per email, telefoon of WhatsApp bereiken:
Telefoon en WhatsApp (geen SMS, Samsung gebruikers dienen ons voor WhatsApp eerst als contact toe te voegen #tip): 06-12895017
Email: info@parfumdeo.nl

De verzendkosten binnen Nederland zijn altijd 5 euro per bestelling ongeacht het bestelbedrag, de verzendmethode of het volume. Dit geldt dus ook voor (kleine) bestellingen die per envelop worden verzonden, de daadwerkelijke kosten zijn namelijk veel hoger dan de postzegel alleen. De verzendkosten voor bestellingen naar België/Duitsland bedragen 10 euro. Pakketten worden met PostNL verzonden.

U hebt de mogelijkheid om uw bestelling af te halen in Koudum (Friesland), bij het afrekenen dient u dan voor de optie 'afhalen' te kiezen. Wij nemen vervolgens contact op zodra uw bestelling bij ons klaar staat.

Al onze producten zijn origineel en dus geen look-a-like of imitatie.

Mislukt uw betaling dan kunt u de bestelling nogmaals plaatsen, u krijgt uw bestelling dus niet dubbel geleverd. Het systeem houdt de oude bestelling ongeveer een half uur vast daarna worden de voorraden weer vrijgegeven en komen deze weer op de website te staan, de bestelling zelf wordt dan geannuleerd.

De afkorting EDP staat voor Eau de parfum, EDT staat voor Eau de toilette en EDC staat voor Eau de cologne.

De prijzen op de website zijn de actuele prijzen, prijzen op Marktplaats en vergelijkingssites kunnen iets achterlopen waardoor deze soms anders kunnen zijn, maar in 99,9% zijn deze hetzelfde.

Bedrijfsgegevens:

Douwe van Epemastraat 35
8723 BR Koudum

Registraties:
KvK Nummer: 68127391
BTW Nummer: NL857314051B01

Bankgegevens:
Triodos Bank NL21TRIO0198436440 t.n.v. ParfumDeo.nl

Sociale media:
@ Twitter: http://twitter.com/parfumdeo
@ Facebook: https://www.facebook.com/ParfumDeo