Welkom op de vernieuwde website van ParfumDeo.nl!Logo

Het is je vast niet ontgaan, je kijkt naar ons geheel vernieuwde website! Nadat onze oude website een aantal jaren trouwe dienst heeft gedaan, was het tijd voor iets nieuws. Na vele uren hard werk is het dan zover! Naast een nieuwe uitstraling, hebben we ook een aantal nieuwe functionaliteiten toegevoegd. We hebben niet álles aangepakt, zo is de navigatie nog steeds zo overzichtelijk als dat je van ons gewend bent, de prijzen blijven lekker laag en het assortiment groot. Wat hebben we naast een volledige nieuwe uitstraling dan wel veranderd?


Cadeaukaart
Vanaf nu is het mogelijk om een cadeaukaart van ParfumDeo.nl cadeau te geven. Voor als je een cadeau zoekt voor een verjaardag, jubileum of bedankje. De prijzen variëren van € 5,- tot € 50,-, dus er is voor elk budget en elke gelegenheid een optie. Om te kijken welke cadeaukaarten we aanbieden en te bestellen, klik hier.

Responsive

Mobielvriendelijk & nieuwe betalingsmogelijkheden
ParfumDeo.nl groeit en daar hoort een mobielvriendelijke site bij. Zo is een bezoek aan onze site nog makkelijker. Navigeren op een mobiel of tablet is aangenaam door responsive technologie, de site past zich aan jouw scherm aan. Betalen via de mobiele site is ook makkelijker.

Blog & nieuwsbrief
ParfumDeo.nl lanceert ook een blog en een nieuwsbrief. Hier zullen we allerlei handige tips en leuke trends delen, informatie over producten geven en nog veel meer. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Wat is er nog meer nieuw?
De zoekfunctie is flink verbeterd en uitgebreid. Je ziet nu de zoekresultaten realtime veranderen terwijl je typt. De zoekfunctie is intuïtief en zal zelfs met weinig input uitgebreide zoekresultaten geven. Je kunt naast iDeal en MisterCash/Bancontact nu ook betalen met AfterPay, Paypal en natuurlijk de cadeaubon. Het is vanaf nu ook mogelijk om af te rekenen zonder een account aan te maken.

Wij zijn heel blij met het resultaat en we hopen dat jij dat ook bent! Heb je tips of ideeën? Zie je iets dat niet klopt? Vind je het een mooi resultaat? Aarzel dan niet om dit met ons te delen, we staan open voor feedback!

Welkom op de vernieuwde website van ParfumDeo.nl!