Welkom op onze vernieuwde website!

De zekerheden van ParfumDeo.nl

Grote merken, kleine prijzen
Wij hebben een groot assortiment aan drogisterij en parfumerie artikelen, dit alles tegen een zeer lage prijs. Onze prijzen zijn veel lager dan bij de supermarkt, de drogist of bij andere webwinkels. U voordeel loopt soms wel op tot 70%. Wij weten zeker dat wij met minimaal 90% van onze producten de goedkoopste van Nederland zijn.

Geen kleine letters maar transparantie
Net als u houden wij niet van kleine letters, helemaal niet als we hier pas achteraf achter komen. Wij proberen zo open en duidelijk mogelijk te zijn. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen, wij zullen u vraag altijd binnen drie dagen beantwoorden.

Afhalen of verzenden
ParfumDeo.nl is gevestigd in Koudum, Friesland. De bestellingen worden bezorgd door PostNL. De verzendkosten bedragen 5 euro per bestelling ongeacht de grootte. Natuurlijk is het ook mogelijk om de bestellingen op te halen.

Niet tevreden, geld terug
Ondanks dat wij onze producten zo veilig mogelijk inpakken, kan het natuurlijk gebeuren dat een product lek of kapot is zonder dat wij hier weet van hadden. Wij verzoeken u in dat geval te allen tijde contact met ons op te nemen (bij voorkeur via de e-mail), zodat wij u nogmaals het betreffende product kunnen toesturen of de kosten van dit product kunnen vergoeden. Wij hebben namelijk niets aan een ontevreden klant.
Tevens willen wij u wijzen op de zogenaamde zichttermijn, dit betekent dat u een geleverd product binnen 14 dagen naar ons terug kunt sturen, mits dit in de ongeopende en onbeschadigde verpakking is.

Zeer groot assortiment
Wij hebben een zeer groot assortiment van rond de 20.000 producten. Ter vergelijking: dit zijn er twee keer zoveel dan bij de gemiddelde drogist. Door het grote aanbod hopen wij u maximaal te kunnen bedienen. Staat het product er niet tussen dan kunt u ons altijd mailen, het liefst met de streepjescode.

De ideale navigatie
Hebt u dat nu ook, u bent bijvoorbeeld op zoek naar het gehele Andrélon assortiment, of naar alle producten zonnebrand met factor 30. Bij bijna alle websites ziet u na een paar klikken op de knop door de bomen het bos al niet meer. U komt terecht in een wirwar van producten. Wij hebben weken over onze navigatie nagedacht en denken dan ook de ideale navigatie te hebben. Natuurlijk zijn er een paar productgroepen waar wij ook keuzes hebben moeten maken (denk aan 2-in-1 producten of alles met betrekking tot de productgroep ‘watten’) maar al met al zijn wij zeer tevreden over deze navigatie. Indien u van mening bent dat er toch nog ergens een verbetering kan worden aangebracht dan horen wij dit natuurlijk graag.