Over ParfumDeo.nl

ParfumDeo.nl is een webwinkel die zich bezighoudt met de in- en verkoop van cosmetica, drogisterijartikelen, parfum, haarproducten en huishoudelijke artikelen. ParfumDeo.nl richt zich op consumenten, maar ook bedrijven kunnen prima bij ons terecht.

ParfumDeo.nl bestaat sinds 2011 en is gevestigd in Koudum, Friesland. Het assortiment bestaat inmiddels uit tussen de 20.000 en 30.000 producten. We staan voor overzicht, transparantie en gebruiksvriendelijkheid. Dit vertaalt zich onder andere naar een makkelijk te gebruiken en overzichtelijke website. We proberen met elk product de goedkoopste te zijn en met 90% van het assortiment lukt dit ook. We werken met meerdere leveranciers om je altijd de beste prijs te kunnen geven.

Om deze lage prijzen te kunnen hanteren, werken we net even wat anders dan de gemiddelde webwinkel. We werken zelf met nauwelijks voorraad en bestellen pas bij ons leveranciers als wij een bestelling binnenkrijgen. Zo kunnen we wel alle producten die beschikbaar zijn aanbieden, maar hoeven we geen grote, dure panden te betalen om alles op voorraad te houden én hebben we bijna geen voorraadrisico. Zo kunnen we de laagst mogelijke prijs aanbieden, maar hierdoor zit er ook een langere levertijd op.

Wij hopen je nog vaak op onze website te zien. Voor vragen, opmerkingen of klachten kun je altijd bij ons terecht door bijvoorbeeld een e-mail te sturen naar [email protected].