Zekerheden

GROTE MERKEN, KLEINE PRIJZEN

ParfumDeo.nl verkoopt een groot aantal verschillende merken. Van bekende merken tot kleinere, onbekendere merken. De kans is groot dat je vindt wat je zoekt en dat voor een hele mooie prijs!

GEEN KLEINE LETTERS, MAAR TRANSPARANTIE

Wij houden niet van kleine letters. We proberen altijd zo open en duidelijk mogelijk te zijn. We zijn altijd bereikbaar voor vragen, via de e-mail, telefoon of WhatsApp. Vragen zullen we altijd binnen twee werkdagen beantwoorden.

VERZENDEN OF AFHALEN

Als je bij ParfumDeo.nl besteld, dan brengt DPD je bestelling bij je thuis of bij een DPD Pickup Point. Ben je toevallig in de buurt van Koudum, dan kun je de bestelling ook bij ons afhalen.

ZEER GROOT ASSORTIMENT

We hebben een assortiment van ± 40.000 producten, daar komen vaak nieuwe artikelen bij. Zo kunnen we iedereen zo goed mogelijk bedienen. Ben je op zoek naar een product, maar staat deze er niet tussen? Mail ons, liefst met streepjescode.

ACHTERAF BETALEN IS OOK MOGELIJK

Achteraf betalen bij ParfumDeo.nl doe je met AfterPay. Wil je liever meteen betalen, dan kan dat ook, met iDeal. Eventueel kun je ook nog met Paypal betalen.

GOEDE SERVICE & BETROUWBAAR

We zijn misschien niet de snelste verzender, maar dat proberen we goed te maken door een goede service te bieden. Heb je vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, we zullen je vraag zo goed mogelijk beantwoorden.